EN
ES
str. Negru Vodă, nr. 104, Cutea de Argeș - Telefon: (+40) 727 82 76 75
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

 

Pensiunea Ruxi se află în orașul Curtea de Argeș, un oraș istoric, înconjurat de dealurile și Muscelele Argeșului de la poalele Munților Făgăraș. Localitatea a fost prima capitală a Țării Românești și începând cu 29 octombrie 2014 Curtea de Argeș devine primul Oraș Regal, în semn de prețuire pentru legătura spirituală, culturală și istorică dintre străvechea urbe și Coroana Română.

 

Pensiunea Ruxi este situată la doar 800 de metri de centrul orașului, având astfel posibilitatea de face o plimbare plăcută de 15 minute prin centrul vechi al municipiului Curtea de Argeș. Locația pensiunii vă permite totodată să ajungeți ușor la autogară sau gară, în cazul în care nu dispuneți de autoturism personal. Pensiunea noastră acceptă inclusiv plata cu tichete de vacanta sau vouchere valorice.

PENSIUNEA RUXI VĂ AȘTEAPTĂ

La noi poți plăti inclusiv cu tichete de vacanta!

Pensiunea noastră vă oferă servicii de cazare la standarde ridicate în camere duble, twin sau triple, fiecare cameră având baie proprie cu cabină de duș și fiind dotată cu televiziune prin cablu și Internet wireless gratuit. Pensiunea dispune și de o bucătărie complet utilată, pusă la dispoziția oaspeților care ne trec pragul.

Așadar, dacă doriți să poposiți în Curtea de Argeș, nu uitați de serviciile de cazare oferite de pensiunea noastră, la tarife absolut convenabile pentru bugetul dumneavoastră.

ro_RO